Linas Matkasse presenterar RIX FM Serverar Sverige.

Nu kan det bli du som slipper tänka på vad du ska äta… eller vem som ska handla– Linas Matkasse kommer hem till dig varje vecka i en hel månad! Varje vardag kl 7, 10, 13 och 16:30 tävlar vi i RIX FM Serverar Sverige, där du med hjälp av våra RIX Rackare ska lösa vad som finns i matkassen.

Tävla
På angiven tid spelar vi upp ett klipp där våra RIX Rackare (barn i åldern 4-9 år) beskriver en vara i kassen, vilken? Ring in till studion 90212 och bli samtal 12.

Vinstspecifikation
En månads kostnadsfria matkassar till ett värde av 5000 kr (5 st matkassar för en familj om 4 personer) * Vinstskatt betalas av vinnaren.

Tävlingsregler

Lycka till önskar

Linas matkasse

Extra vinstchans
Kom du inte fram? Vill du tävla utan att delta i radio?  Linas Matkasse ger dig här chansen att tävla om ytterligare 5 vinster.

Vinstspecifikation
En månads kostnadsfria matkassar till ett värde av 5000 kr (5 st matkassar för en familj om 4 personer) * Vinstskatt betalas av vinnaren

Om Linas Matkasse
Med Linas Matkasse sätter du guldkant på vardagen genom att laga goda, varierande och inspirationsrika middagar som passar just dig och ditt hushåll. 
Skräddarsy din matkasse efter eget tycke och smak genom att välja bland över 30 olika rätter – varje vecka! Dessutom planerar vi våra recept så att alla råvaror går åt och köper bara in det våra kunder beställer, på så sätt minimerar vi matsvinnet.