Vad drömmer du om? Visma Spcs presenterar stolt Radiodrakarna.
Tävlingen för dig med drömmen om att starta eget, för dig som har en kul, spännande, annorlunda eller rent av briljant affärsidé.  I Radiodrakarna har du chans att vinna upp till 35 000 kr samt få ett ekonomisystem och lagerbolag från Visma Spcs. Radiodrakarna är inga mindre än RIX MorronZoos Roger och Laila. De utser varje vardagsmorgon en delfinalist, som live i radio får pitcha sin idé.
Veckans bästa affärsidé belönas med ett startkapital och möjligheten att förverkliga sin dröm och passion! Så vad väntar du på? Make it a business!

Tävla
Var med i tävlingen genom att kortfattat beskriva din dröm/passion HÄR alternativt via Some: Instagram eller Facebook. Varje vardagsmorgon kl 7 utser RIX MorronZoo en delfinalist (mån-tor), som är med om chansen att vinna fredagens stora final, då Radiodrakarna utser tävlingens bästa affärsidé.
Anmälan pågår 26 jan-2 feb, vinnare utses varje vardag 29 jan-2 feb 2024

Vinst:
Delfinal: mån- tor: 5 000kr, gratis lagerbolag* & Visma eEkonomi** 12 månader (värde 7 488 kr ex moms)
Final: fre : En av veckans fyra delfinalister vinner ytterligare 30 000 kr i startkapital
Vinnare betalar vinstskatt

Lycka till önskar

Anmäl dig här

Om Visma Spcs
Vi hjälper dig att förverkliga din företagsidé. Stöttar och inspirerar för att du ska hitta modet, våga ta första steget och göra verklighet av din passion. Make it a business, helt enkelt!

Visma Spcs skapar lättbegripliga och självkörande ekonomisystem för bokföring, fakturering och löner. Vi sprider kunskap, stöttar och är din största fanclub under hela resan. Allt för att du ska kunna fokusera på det du är bäst på eller gillar allra mest.
Visma Spcs – Ekonomisystem för din passion

*Lagerbolag: ett enklare och snabbare sätt att starta aktiebolag, ett färdigt aktiebolag som inte haft verksamhet tidigare men där alla formella delar redan är klara, ex organisationsnummer. Bolaget är startklart, och du slipper köa på Bolagsverket. Aktiekapital inkluderas ej i lagerbolag.
** Ekonomiprogrammet Visma eEkonomi ingår i 12 månader.