Alga & Ravensburger har temat ihop med RIX FM under sommaren och ger dig som lyssnar möjligheten att vinna ett stort spelkit med spel, pussel och annat skoj.

Varje vardag runt kl.10 på RIX FM i sommar, är det upp till dig som lyssnar att lista ut vilken sommarsport våra charmtroll beskriver. Gissar du rätt vinner du ett spelkit för hela familjen samt 1000 kr från Alga & Ravensburger.

Spelkit innehåller:
”Bäst i Test – Brädspelet” från Alga
”Alfapet” från Alga
”Postrånet – Den försvunna diamanten®” från Alga
”Snurrigt med Musse & Helium” från Alga
”Skurkarnas Skurk – Kortspelet” från Alga

”Labyrinth” från Ravensburger
”Disney Around the World” från Ravensburger
”Musse & Helium memory” från Ravensburger


Glad sommar önskar RIX FM, Alga & Ravensburger

Alla spelar Alga
Ja, alla spelar faktiskt Alga. Oavsett ålder, intressen och geografi. Hela tiden och överallt plockas det fram ett Alga-spel. Våra spel suddar ut gränserna mellan generationer och tar plats i verkligheten. Här och nu. Till vardags och till fest. Vid köksbordet, på konferensen, i sommarstugan och på resan, ljusår från skärmar och YouTube. Från de minsta till de äldsta. Alga är till för alla. Vi har något för var och en.


Upptäck en spännande värld med Ravensburger
Ravensburger är ledande inom spel, pussel och kreativa leksaker i Europa. Vi tror på att göra lek både rolig och lärorik samtidigt som den skapar gemenskap. Vår passion är att skapa produkter som inte bara är underhållande, utan också stimulerar barns utveckling genom lek.
Ravensburger – spel, pussel och mer.