Vi har spännande nyheter att dela med dig!

Som en del av vårt engagemang för innovation och tillväxt kan vi glatt meddela att vi officiellt bytt varumärke till Viaplay Radio. En omprofilering som speglar vår vision för framtiden!
Tack för att du är en värdefull del av vår radio-gemenskap, vi ser fram emot att nå nya höjder med vår nya identitet.

Slå på radion och häng på du med!

Frågor och svar:

Vad är Viaplay Radio?
Viaplay Radio erbjuder en modern och framtidssäkrad digital plattform för radiolyssning. Vår nya identitet är utformad för att symbolisera vårt engagemang som bättre representerar vilka vi är idag och våra ambitioner för morgondagen

Kommer jag kunna lyssna som vanligt?
Absolut kommer du kunna lyssna på våra radioprogram som vanligt! Innehållet i Viaplay Radio strömmas enkelt hemma eller i bilen trådlöst till AirPlay, smarta högtalare eller till din Sonos.

Finns alla stationer kvar?
Det korta svaret är JA! Hos Viaplay Radio kan du lyssna på musiken du älskar och få tillgång till över 25 radiostationer. Här samlar vi allt från populära RIX FM, Lugna Favoriter, Bandit Rock och STAR FM till mer skräddarsydda stationer som Power Club, HitMix 90s, Disco54 och Bandit Classics för att nämna några. Viaplay Radio har favoritmusiken för just din smak!

Vad har förändrats?
Du som lyssnare kommer kanske inte märka superstor skillnad i samband med vår omprofilering. Vårt innehåll och funktioner är till stor del densamma som du är van vid. Det du däremot kommer märka när du navigerar dig runt på webben eller i appen är ny logotyp samt byte av färger & typsnitt.

Vad kostar det att lyssna?
Viaplay Radio finns att ladda ner som app både för IOS och Android och det bästa av allt, den är helt gratis!

Vad är nytt?
Medan vårt namn och utseende har förändrats, förblir vår drivkraft för att tillhandahålla exceptionell radiounderhållning starkare än någonsin. Som ett startskott för vår nya identitet har nu glädjen att erbjuda stöd för CarPlay och Android Auto! En funktion som erbjuder en bättre radioupplevelse samt enklare navigering och ökad säkerhet i och med att du kopplar upp sig mot bilens skärm.