Är du en av de som alltid vet vilken låt eller artist det är som spelas på radion? Grattis, då är veckans musikintrotävling i STAR FM något för dig. Ring in och tävla hos Jesse, Alex och Loogna varje morgon och ha chans att vinna däck och fälgar till ett värde av upp till 10,000 kr varje dag!

Ta fram ditt blandband från 70-, 80- och 90-talet och gör dig redo för introfest!

För att tävla; ring 0200-11-12-12 till STAR FM-studion kl 07:10 (på angiven uppmaning) mån-fre.

Läs STAR tävlingsregler här nedan.

Presenteras av

Bythjul.com har funnits på nätet sedan 2002 och strävar ständigt efter att ligga i framkant när det gäller leveranstider, sortiment och användarvänlighet. Vi jobbar med ett stort lokalt lager, där vi lagerhåller över 100.000 artiklar, detta medför att vi snabbt kan montera och leverera en stor del av vårt sortiment. Under våren 2007 startades även filialer upp i Finland och Norge. Företaget har idag över 25 anställda och omsätter över 300 MSEK. 

Störst i Sverige på däck och fälgar!

Tävlingsregler:

Arrangören av denna tävling är Nordic Enterteinment Group Radio (NENT Group Radio) (org. nummer: 556365-3335, adress: Box 17115, 104 62 Stockholm). Genom att delta i denna tävling accepterar du dessa tävlingsvillkor och intygar att du är över 18 år eller har målsmans tillstånd att delta i tävlingen.

Anställda inom NENT Group, MTG, Bythjul och deras kunder, samarbetspartners eller återförsäljare samt deras närmast anhöriga familjemedlemmar kan inte delta i NENT Groups tävlingar.

Vinstspecifikation:

1:a pris – Däck och fälgpaket till ett värde av 10.000 kr (frakt, montering och balansering ingår i dessa 10.000 kr).

2:a pris – Däckpaket till ett värde av 5000 kr.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

NENT Group Radio ansvarar inte för extra kostnader i samband med vinsten.

Vinnaren kan inte byta ut vinsten mot någon ekonomisk motsvarighet, ersättning eller överlåta vinsten till någon annan

NENT Group Radio står ej för reseförsäkring. Det åligger vinnaren/arna själva att teckna relevant försäkring för aktuell resa såvida inget annat anges.

Endast ett pris per familj/hushåll och tävling.

Endast 1 (ETT) tävlingsbidrag/dag om inget annat anges.


Om NENT Group inte, efter rimliga ansträngningar, har fått tag på vinnaren genom de kontaktuppgifter som lämnats av deltagaren inom tio (10) dagar från det att tävlingen avgjorts, eller om vinnaren inte uppfyller kraven för att delta i tävlingen, utses (om möjligt) en ny vinnare. Deltagaren ansvarar själv för att de uppgifter deltagaren lämnat är korrekta.

Vinnarens namn, bild och röst kan komma att användas för kommersiellt syfte i radion eller annan annonsplats.

NENT Group Radio förbehåller sig rätten att när som helst under tävlingsperioden ändra tävlingen, regler och dess innehåll.

NENT Group Radio är inte ansvariga för tekniska fel rörande telefon, e-mail eller brev.

Genom att delta i tävlingen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med NENT Groups integritetspolicy. NENT Group ansvarar inte för eventuella tryckfel eller liknande i samband med tävlingen. Vidare ansvarar NENT Group inte för direkta, indirekta eller oavsiktliga förluster till följd av din användning av NENT Groups webbsidor.