Vinn en skräddarsydd semester på Åland värde 10 000 kr i sommar med Viking Line och Visit Åland med boende i egen stuga eller på hotell med aktiviteter och upplevelser, i en magnifik skärgårdsnatur.

Tillsammans med Viking Line och Visit Åland laddar vi upp för en sommarsemester för hela familjen på Åland med sin magnifika skärgårdsnatur.  Strosa runt i maritima Mariehamn, besök en fyr, hitta din nya favoritö eller fyll dagarna med bad, lek och strandliv på Ålands fina stränder. Visste du att Åland har flest soltimmar i norden?!

Reser gör du med Viking Line – Östersjöns mest prisvärda resor

Tävlingen pågår vardagar 9 maj -13 maj 2022

Tävla
– Lyssna på Star FM på morgonen
– Ring in till studion på telefonnummer 0200-11 12 12
– Sjung upp och sjung ut varje morgon hos Jesse och Jossan! 

Fortsätt Kryssningshiten presenteras i samarbete med:


 

Vinstspecifikation
Vinsten skall användas före 31.08.2022 och gäller för nedan angivet antal personer
– En skräddarsydd Ålandsupplevelse värde 10.000:-

– Ett Ålandspaket för hela familjen (2 vuxna, 2 barn) med en natt på hotell(2 rum) och båtresa med Viking Line inklusive bilen. Värde 4400:-

– Fyra Ålandspaket för två personer med en natt på hotell och båtresa med Viking Line inklusive bilen. Värde 2600:-

– En kryssning till Åland för två personer med Viking Cinderella inklusive middag och brunch. Värde 2000:-

Läs Tävlingsvillkoren här

Viking Line

En resa till Åland
Längtar du efter små badvikar, brygghäng och sköna naturupplevelser? Då är semester på Åland ett bra tips. Cykla på Åland, spela golf eller fånga storgäddan. Här finns också gott om sevärdheter och somriga event. I år fyller Åland 100 år av självstyre och evenemangen duggar tätt. Hurra för hundraåringen!  

Se och boka våra Ålandsresor »

Välkommen till det mysiga livet i Skärgården

Ställ om till ö-tid och ta del av det avslappnade livet i skärgården. På ett par timmar tar du dig enkelt över Ålands hav med färja eller egen båt – du kan till och med ro över. 

Njut av frisk havsluft, skärgårdens småskalighet och vackra natur. Utforska Ålands enda stad, sjöfartsstaden Mariehamn, eller öluffa från ö till ö. Stanna till när du ser en lockande skylt vid vägen – den kan leda dig till ett litet gårdsbageri, en hantverksbod, konstutställning eller bondgård. 

Smaka på Ålandspannkaka på ett sommarkafé och ät god, närodlad mat på mysiga uteserveringar. Missa inte smörstekta abborrfiléer med färskpotatis, eller päron som man säger på åländska, en riktig delikatess! Avstånden på Åland är korta både på land och till havs och nya upplevelser väntar varje dag. Här skapas härliga minnen för hela familjen.

Läs mer