Varje vardagsmorgon ger POWER och Halebop dig chansen att vinna schyssta vattentäta Bluetoothhögtalare och om du har tur, tar du även hem finalomgången på fredagen den 21a december kl.08 då en oväntat schysst resa för 4 studenter till Skiweek i Åre står på spel.

Varje vardag kl.07 med start den 3e december kommer Powermorgon öppna en lucka i Powers julkalender. I luckan döljer sig ett uselt rim med en siffra i fokus och då gäller det att vara snabb på telefonen bli samtal ”x” (”siffran i fokus”) för att vinna högtalaren och chansen på resan till Skiweek i Åre 27-31 januari 2019.

Lycka till!

 

Halebop – den schyssta mobiloperatören

Vi är den schyssta mobiloperatören med Sveriges nöjdaste mobilkunder. Vi välkomnar olikheter, drivs av nyfikenhet och skaparglädje, viljan att människor ska ha kul och må bra tillsammans. Vi är övertygade om att världen skulle vara en mycket bättre plats om alla var snällare mot varandra. Därför genomsyrar schyssthet allt vi gör, från schyssta deals och superbra täckning till hur vi tar hand om och gör våra kunder ännu gladare.

I januari åker vi åter igen med Studentkortet till Åre och Skiweek, där väntar härlig skidåkning, grym afterski och långa kvällar. En skön studentfest som pågår i tre veckor. Vi vet att studentkassan kan vara skral ibland så självklart bjussar vi på biljetter, så fler kan joina oss!

Vi är stolta över att ha mottagit utmärkelsen ”Sveriges nöjdaste privatkunder mobiltelefoni” från SKI – svenskt Kvalitetsindex. Det är faktiskt 9:e gånger på 11 år! Vi nöjer oss självklart inte med detta, för oss är det bara början på resan att bli ännu bättre och göra ännu fler kunder nöjda.